Szállítással kapcsolatos információk

A szállítási szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe. A ROCKWOOL Hungary Kft. 20 m3 felett az ország területére díjmentesen szállít. A díjmentes szállítás feltétele, hogy a szállítási cím pótkocsis-ponyvás nagyteherautóval megközelíthető legyen, és a lerakodásnál, mivel a termék nem daruzható, legalább 2 fő közreműködjön.

Csak egész raklap rendelhető, raklapbontás nem lehetséges. Amennyiben ez nem megoldható, vagy a Vevő nem kíván egész raklapot rendelni, vagy a rendelni kívánt mennyiség kevesebb, mint 20 m3, a termékekre külön árajánlatot kell kérni, melyet az Elérhetőségek menüpontban lehet megtenni.

Figyelem! A lerakodásról minden esetben a Vevőnek kell gondoskodnia.

Amennyiben behajtás köteles a szállítási cím, ezt kérjük felénk jelezni, és a szállítás megkezdése előtt megküldjük a szállító gépjármű rendszámát. Amennyiben a Rockwool által megbízott fuvaros jelzi, hogy a szállítási cím nagyteherautóval nem megközelíthető, úgy a Vevő köteles másik lerkaodási címet megadni, ellenkező esetben megrendelését tárgytalannak tekintjük, a befizetett összeget visszautaljuk. Figyelem! A termékek kiszállítása 40 tonna össztömegű gépjárművel történik. A gyártó Budapest területére a behajtási engedélyt központilag intézi, Budapesten kívül a megrendelő feladata a behajtási engedély beszerzése.

Vevő a szállítást megelőző 72 óráig jogosult a megrendelés, szállítási szolgáltatás lemondására. A szállítás megkezdése elütt 72 órán belül, a Vevő részéről érkező szállítási szolgáltatás módosítása vagy lemondása esetén az Eladó jogosult ezzel kapcsolatban felmerült költségei továbbszámlázására.

Ha az áru átvételének címe nem egyezik meg a számlázási címmel, a Vevő köteles megadni az áruk átvételi helyét, és megnevezni az átvevőt, valamint megadni annak elérhetőségeit.

Teljesítés szállítási szolgáltatás nélkül

A Vevő előre egyeztetve az Eladóval be tudja rendelni az Eladó telephelyére az árut, abban az esetben, ha a rendelt termékek mennyisége nem éri el a 20 m3-ert (díjtalan szállítást), és a berendelt árut eltudja szállítani Eladó telephelyéről. Ilyenkor az Eladó kiegészíti a Vevő megrendelését, hogy a Vevő minél kedvezőbb áron tudja megvásárolni a terméket, de ez csak mindkét fél jóváhagyásával jöhet létre.

Raklapok kezelése

A termékek egyutas eldobható raklapra vannak csomagolva. Betétdíjuk nincs.